Jdi na obsah Jdi na menu

Po výhře s Mělčanami šok - prohra s dorostem

8. 3. 2010

7.3.2010 11.30h, umělá tráva Žabčice, poslední zápas ve skupině A

SK Vranovice - Kohoutovice dorost 0-2 (0-2)

Sestava: Dofek - Ryzí - Dražka (Ježa), Unger, Vybíral (Menšík) - Blecha, Koubek, Klaiba, Pavláček (Jelínek) - Sečkář (Rosa), Nevěděl (Škňouřil)

 

Zápas se mi nehodnotí dobře, protože po posledním suveréním a oku lahodícím zápase s Mělčanami jsme podlehli dorostu brněnských Kohoutovic. Soupeř byl běhavější (přestože byl v týdnu na soustředění a naběhali 60km), dravější a fotbalovější. Naši hráči se první poločas nedostali prakticky do žádné vyloženě gólové příležitosti a soupeř ze 2 brejků a ze 2 střel na bránu získal poločasové vedení 2-0, které již do konce udržel. Ve druhé půli jsme zlepšili hervní projev, nikoliv však pohyb. Vytvořili jsme si několik velice slibných šancí, Nevěděl dokonce trefil tyč, ale s výsledkem se již nic nepodařilo udělat. Poslední zápas v Žabčicích hrajeme v sobotu proti domácím Žabčicím o umístění na alespoň předposledním místě.

Hlavu ale vzhůru. Na zápase nás bylo 14 plus dva dorostenci, tréninky jsou vynikající a navíc jsme odstartovali soutěž Hráč měsíce, takže se soustřeďme na pozitiva, pokračujme v tréninku. Na fotbale je krásné to, že vždy za týden má každý šanci odčinit to, co se mu nepovedlo a spravit si náladu.

Vranky gól!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář