Jdi na obsah Jdi na menu

Generálka na výbornou - výhra 4:3 v Ivaňi

22. 3. 2010

Sokol Ivaň - SK Vranovice 3:4 (1:2)

Dofek - Koubek - Vybíral (Svoboda), Unger, Sečkář (Ryzí) - Pavláček (Ježa Mirek), Ježa Michal (Mahovský M.), Dražka, Blecha (Rosa) - Nevěděl, Hochman

Branky: 2 x Nevěděl, Blecha, Sečkář

Nejlepší hráči utkání dle diváků:

1. - 3. místo Nevěděl, Ježa Michal, Hochman - všichni 2 body

 

Na to, že 2 a půl hodiny před zápasem jsme nadobro přišli o tvůrce hry R. Klaibu jsme sehráli vynikající utkání. Pravdou je, že Ivaň hrála oslabena o několik klíčových hráčů, ale jejich hrubky v obraně neomlouvá nic. Právě tyto hrubky dovolily vranovickým hráčům vstřelit minimálně polovinu z porce jejich zásahů. Na druhou stranu by sebevětší hrubka nebyla nic platná, kdyby vranovičtí hráči nešli za míčem a akci nedokončili. Absolutorium v napadání si zaslouží oba útočníci Nevěděl a Hochman. Oba se vydali ze všech sil a odměnou byly prvně jmenovanému 2 branky a druhému jmenovanému nastřelená tyčka, která měla taktéž skončil gólem. Vranovice vedly 2-0, ale Ivaň ještě před poločasem srovnala z krásně zahraného přímého volného kopu od laviček, kdy byl míč tak krásně zahrán, že i když nikdo míč netečoval, tak propadnul až do branky. Prostě hodně těžce řešitelná situace pro každou obranu světa, pokud se zahraje tak jak v neděli v Ivaňi. Obrana pod vedením Pavla Koubka hrála opravdu jako jeden neprostupný celek a když už se Ivaň prosadila přesným nákopem nebo prostrčením od výborně hrajícího Vítě Bučka tak byl na místě vždy výborně připravený gólman Honza Dofek. Co se zálohy týče tak kraje hrály svůj vysoký standard, ale překvapení leželo uprostřed. Novou středovou dvojici utvořili obránci Michal Ježa a Filip Dražka, měli za úkol bořit, odevzdávat míče do krajů a útočníkům a tuto úlohu zvládli opravdu skvěle.

Do druhé půle jsme měli za úkol ještě více zatlačit na nejistou obranu domácích. Vyústil z toho třetí gól po krásném centru Nevěděla, který posadil míč na zadní tyč na perfektně naběhlého Tondu Blechu. 3-1. Trenér chtěl dát na posledních 10 min šanci i vranovským dorostencům a možná trošku necitlivě vypustil do hry všechny 4 naráz. Dá se připustit, že i kvůli tomu vranovičtí obdrželi 2 góly v rozmezí 5 minut a Ivaň si vytvořila tlak, který "smrděl" 4. brankou ve vranovické síti. Naštěstí taktika "nakopnitonakennyhoaskippyhonebopepína" vedla i k vítěznému gólu, protože Ivaň útočila tak bezhlavě, že zapomněli na Kennyho Radka Nevěděla, ten nesobecky přihrál před prázdnou branku Pepovi Puyolovi Sečkářovi a vítězství bylo na světě.

Hrálo se srdíčkem, za Vranovice a nezbývá než přesně takhle hrát za týden v neděli 28. 3. v 10.30 hod v neděli dopoledne proti týmu Velkých Pavlovic B v prvním mistrovském utkání. Vranky gól!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Filip - :-))

23. 3. 2010 9:01

Pěknej článek a pěkně se to čte. Pánové záleží jen na nás jak k treninkům a zápasům budem přistupovat, když to bude vypadat minimálně jak v neděli tak nemusíme mít strach. "poctivost, pracovitost, píle, trpělivost,...." a výsledky se dostavý.
Hlavně k treninkům přistupovat tak jak se má a né jak v pátek!!!! Máme super trenéra, co víc si můžeme přát, takový treninky tady dlouho nebyly, jsem tu sice chvíli (3.sezonu). Jsou super, zábavný atd. Musíme to Marťasovi taky zpříjemnit, aby se na to nevykašlal. Dokažme mu to že ten fotbal hrát umíme a že ho chceme pod jeho vedením hrát. A jinak než poctivostí to nepůjde.
Ukažme to už na dnešním treninku!!!!!!!
Vranky góóóóóól!!!!!

Michal - :-)

22. 3. 2010 21:49


"nakopnitonakennyhoaskippyhonebopepína" :-) :-)
:-) :-)